EETCAFE PIZZERIA SHOARMA KING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2824 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Pizzeria Shoarma King. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 11:33 geweldig snel voor zo laat op de avond
12 jun 2024 om 22:46 Ruim een uur moeten wachten. Vind ik vrij lang
10 jun 2024 om 14:39 Beste Pizza minimaal net zo lekker als van de Domino's. Bezorgtijd erg snel altijd sneller dan word aangegeven via thuisbezorgd.
8 jun 2024 om 20:28 Het duurde een half uur te lang voordat de bestelling kwam. Toen hetveten aankwam was het niet meer warm. Jammer
8 jun 2024 om 13:04 Kapsalon en Broodje Köfte besteld, lekker veel knoflook lan. Was echt top, orgasme voor je mondje. Lekker op tijd ook. Net turkije
2 jun 2024 om 19:35 Kwamen precies optijd. Eten was prima.
20 mei 2024 om 19:03 Beste kebab's ooit. Ik bestel alleen van King.
15 mei 2024 om 6:39 Zijn sneller dan de app aangeeft alleen jammer dat er vaak geen saus bij zit. Bestel je toch niet voor niks erbij
13 mei 2024 om 8:43 Zijn vaak sneller dan app aangeeft, kkwaliteit goed
10 mei 2024 om 20:29 Kwaliteit van de pizza is flink naar beneden gegaan.
9 mei 2024 om 18:17 do i say more??
29 apr 2024 om 0:08 Altijd goede kwaliteit maar deze keer belabberd. De friet bij de Doner schotel was niet gaar, koud en slap. Doner veel plekken zwart aangebrand. Jammer